Analysis of optical waveguide-buried waveguide - Mohd. Safirin Karis, 1986-; Abu Sahmah Mohd. Supa'at; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009