Tanggapan pelajar tingkatan satu terhadap disiplin dari aspek kefahaman, kesedaran, pencegahan dan nilai murni - 229641 Mohd. Kanafi Alias (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999