Car anti-theft system - 217977 Husaini Mohamed Hasan; Fatimah Mohamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005