Dewan usahawan - Dewan Perniagaan dan Perusahaan Melayu Malaysia. Cawangan Johor (Johor Bahru : Dewan Perniagaan dan Perusahaan Melayu Malaysia Cawangan Johor, 1991)
Perpustakaan ada : Bil.1 (Julai 1991) -