Kursus Asas Penilaian Sumber Air, 8 - 13 Julai 1985, Muzium Sains Eletrik, Universiti Teknologi Malaysia : [kertas kerja] - Kursus Asas Penilaian Sumber Air (1985 : UTM, Kuala Lumpur); International Hydrological Programme (Kuala Lumpur : UTM., 1985)
07