Upacara penyampaian sijil : Pusat Persediaan Kajian Teknikal ke Jepun, Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur - Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Persediaan Kajian Teknikal Ke Jepun (Kuala Lumpur : UTM, 1994)
44