Analisis terperinci struktur sayap, fiuslaj dan gear pendaratan pesawat mikrolight [compact disc] - 421534 Abdul Rashid Mansor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006