Aplikasi sistem sokongan perancangan dalam menentukan kesesuaian perletakan guna tanah industri [compact disc] - 423510 Kamaruddin Shamsuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006