Keberkesanan program latihan industri untuk pelajar-pelajar tahun akhir Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)), Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 231331 Ng, Eng Kong (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999