Integrated marine engine monitoring system [compact disc] - 434328 Abdul Hakim A. Wahid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006