Kesan suhu pembakaran ke atas sifat-sifat produk seramik [electronic resource] - 434635 Abd. Halim Salamon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006