Satu tinjauan tentang kelemahan pelajar-pelajar tingkatan 1 dalam memahami konsep nombor perpuluhan - 292013 Nurmina Rusli (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999