Simulasi kawalan kelajuan motor aruhan rotor berlilit menerusi pemenggal [electronic resource] - 443915 Mahmuddin Purag; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004