Analisis prestasi pemampat berputar jenis bujur untuk sistem penyamanan udara [compact disc] - 444824 Nor Mohd. Syamsi Abd. Malek (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006