Sistem inventori untuk sistem maklumat logistik bersepadu [electronic resource] - Hor, Sze Lim, author; Lai, Yet Shin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006