Merekabentuk kenderaan tiga roda untuk orang kurang upaya (OKU) [compact disc] - 181690 Md. Hazami Badri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006