Force spectrum due to combustion [compact disc] - 201107 Mohamad Yassin Ahmad Nuri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006