CFD modeling of a MSW combustor [compact disc] - 304899 Tang, Eric Hung Bing (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006