Analisis berkomputer penggunaan bahanapi untuk sistem penghawa dingin kenderaan persendirian [compact disc] - 201795 Lee, Seng Hee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006