Mengkaji kesan tekanan dalam pemprosesan produk seramik [compact disc] - 207785 Mohd. Al Safrin Meskan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006