Persepsi pensyarah-pensyarah Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (FPPSM), Universiti Teknologi Malaysia (UTM) terhadap perkhidmatan perbankan internet - 221909 Soo, Kim Seng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006