Managing construction disputes [compact disc] - 213989 Caleb Dumisa Motsa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006