Landfill leachate treatment using subsurface flow constructed wetlands enhanced with magnetic field [electronic resource] - 194437 Nazaitulshila Rasit (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006