Prestasi saham terbitan awam (IPO) di Bursa Malaysia - 222052 Lim, Cindy Foong Li (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006