Vision system for pick and place task [electronic resource] - 233832 Mohamad Hafiz Idrus; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004