Salah urus risiko dalam projek pembangunan projek perumahan : kajian ke atas projek perumahan terbengkalai di Malaysia [electronic resource] - 235241 Norharnila Rusli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006