The aggregate degradation characteristics of stone mastic asphalt (SMA) mixtures [electronic resource] - 185823 Norliza Mohd. Akhir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006