Bowtie antenna for ground penetrating radar [compact disc] - 238259 Ong, Khye Liat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006