Multiband antenna for GSM and 3G mobile system [electronic resource] - 440551 Abdurahman M. M. Owag (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006