Pengesanan proses pengaratan dan perubahan pH dalam konkrit bertetulang menggunakan serabut optik [electronic resource] - 394139 Erica Dina (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006