Usaha sama pelancongan desa - penilaian perinsip faedah bertanding mampan (sustainable competitive advantages) [compact disc] : kajian kes : Program Homestay Tanjung Piai - 296270 Juraimi Mohd. Latiff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan Pelancongan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006