Program jaminan kualiti alat radioterapi di Hospital Sultan Ismail (HSI) , Johor Bahru [compact disc] - 249997 Murni Hafiza Esro (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006