Kajian sifat optik saput tipis zink oksida (ZnO) melalui kaedah percikan magnetron frekuensi radio [compact disc] - 250330 Fairuz Shah Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006