Pemotongan kaca menggunakan laser ND [compact disc] : YAG pensuisan - Q - 250583 Azliana Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006