Penilaian parameter Marshall dan aluran campuran sejuk [compact disc] - 253811 Ainul Haryati Yahya (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006