Kekuatan muktamad rasuk dengan tetulang terberkas [compact disc] - 254327 Noraseken Hamzah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006