Teknologi pembinaan terowong bawah tanah untuk sistem pengangkutan [compact disc] - 254415 Asrul Effendi Jamlus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006