Kajian sudut saluran masuk sistem saliran jalan raya [compact disc] - 254544 Ahmad Zulrushdi Mohd. Saad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006