Analisis sambungan plat hujung sedatar menggunakan perisian lusas [compact disc] - 255196 Hasniza Sulan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006