Sistem bantuan keputusan penentuan lokasi penghantaran barangan di sekitar Bandaraya Georgetown bagi Syarikat Prestige Air Logistic (M) Sdn. Bhd. / [compact disc] - 255305 Nor Shahida Abi Khallad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006