Aplikasi program komputer dalam kerja-kerja kejuruteraan pantai [compact disc] - 255325 Raja Yuswari Raja Soh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006