Education software on electrocardiogram (ECG) for secondary school - 222422 Asha Ramasami; Sheikh Hussain Shaikh Salleh, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005