Voice to voice chat room untuk E-komuniti persatuan [electronic resource] : kajiankes : pasukan pengakap laut 119 SMJKSM - 256646 Teh, Kok Chong (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006