Penyimpanan lukisan lengkung nurbs dalam format fail step [electronic resource] - 263595 Wan Ahmad Shahril Ahmed Shakeri (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006