Autonomous mobile robot navigation using radio frequency - 222552 Tan, Ming Chuan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005