Fuzzy analysis for vollenweider phosphorus loadings model at Layang reservoir system [compact disc] - 267104 Faradilah Abd. Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006