Kajian terhadap undang-undang yang berkaitan dengan kontraktor binaan [compact disc] - 267100 Wan Mohd. Rizaidi Wan Mat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006