Modeling and control of a gantry crane - 222611 Tan, Tho Min; Zaharuddin Mohamed, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005