Strategi peningkatan kelas pendaftaran bagi kontraktor-kontraktor pembinaan - 336736 Md. Asrul Nasid Masrom (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999