Mobile robot controlled by PC - 222714 Peng, Chee Hou@ Peng Jhy How (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005